Cautare

7067 de rezultate pentru "partidele politice" (4.21 secunde)
El a anuntat ca va avea discutii cu toate partidele politice pe aceasta tema, inclusiv cu UDMR, cu reprezentanti ai societatii civile si cu specialisti, pentru ca acest proiect, care are ca termen sfarsitul anului 2013, este poate cel mai important proiect pentru Romania de la Revolutia din decembrie 1989.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata "Culmea ipocriziei politice - partidele de drepta impotriva masurilor de dreapta!, pe care o puteti citi in continuare.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Prin dialog putem sa elaboram impreuna, toate partidele politice, un cadru legislativ care sa ofere autoritatilor instrumentele necesare in lupta pentru apararea si siguranta cetatenilor Romaniei.
Cu cateva exceptii neinsemnate din punct de vedere cantitativ, partidele politice care se straduiesc sa castige pozitii in viitorul Parlament se intrec in a-si confrunta rezultatele in materie de schimbare a compozitiei la varf.
Conducerea Federatiei Nationale Mine Energie (FNME) este dispusa sa poarte negocieri cu toate partidele politice care au sanse sa se afle la guvernare, în vederea acordarii sprijinului la alegerile parlamentare din aceasta toamna.
Conducerea Federatiei Nationale Mine Energie (FNME) este dispusa sa poarte negocieri cu toate partidele politice care au sanse sa se afle la guvernare, în vederea acordarii sprijinului la alegerile parlamentare din aceasta toamna.
Geoana a avut toate partidele politice minus PDL, in rest a avut toate partidele politice, toate sindicatele, aproape toata presa.
Evolutii politice in Romania anilor 1990-1992, aparut in Revista Transilvania, nr.
Partidele care au primit votul cetateanului inca mai gusta din laurii victoriei si isi "coc" planul de bataie pentru a ne conduce cativa ani bunisori, iar formatiunile politice care au pierdut cursa pentru Primarie sau pentru Consiliul Judetului isi vor linge ranile pentru o perioada, timp in care se vor reface si vor reveni pe scena politica dintr-o opozitie mai feroce ca niciodata.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Am venit cu o propunere care nu inseamna sa plece Guvernul PDL si sa venim noi la putere, ci sa fie un guvern de tehnocrati sustinut de toate partidele, dupa care la vot oamenii vor decide.
La urma urmei cam toti politicenii de azi, de la Nastase, Isarescu, Maior, Dancu la Rus au fost mari sefi la ASC, si asta nu i-a impiedicat sa faca cariere politice de succes dupa 90.
Sedinta de ieri a plenului Senatului a inceput cu „lupta“ in declaratii politice. ... Cu toate acestea, atat Puterea, cat si Opozitia si-au concentrat timpii activitatii sedintei de plen pe declaratii politice, mai mult sau mai putin ancorate in urgentele parlamentare.
Acelasi om politic liberal a tinut sa sublinieze ca aceasta situatie nu exista in vremea in care toate partidele din Coalitie respectau protocolul. ... Din cauza acestei lupte politice se pierde entuziasmul si eficienta in activitate.
Judecatorii Curtii Constitutionale trebuie sa aiba un comportament demn, atat in viata publica, cat si in cea privata si trebuie sa se desprinda de partidele sau fortele politice care i-au propulsat, a declarat ieri presedintele Traian Basescu.
Frazele rostite ieri au incercat sa clarifice relatia liberalilor cu celelalte formatiuni politice si in special configuratia relatiei cu PD.
Cele mai importante evenimente Chiar daca mai e ceva vreme pina la startul oficial al eurocampaniei electorale, partidele politice galatene s-au lansat deja in cursa pentru Parlamentul European.
"Va multumesc pentru participarea la runda de consultari din 20 martie 2007, pe care am organizat-o cu scopul de a face o evaluare cat mai corecta a prezentei situatii politice.
In contextul intensei crize politice nationale, presedintele organizatiei judetene a PRM Constanta, Radu Comanici, considera ca singura solutie care va aduce echilibrul pe scena politica este destituirea presedintelui Romaniei, Traian Basescu.
Seful suspendat al statului a precizat ca o astfel de invitatie adresata partidelor politice va fi primul lucru pe care il va face daca va castiga referendumul din 19 mai.
google-analytics.com